SLOOPHOUT

Sloophout is, net als boomtakken, een bouwmateriaal dat nooit verveelt. Doorleefd hout met een verleden: spijkergaten, beschadigingen, verkleuringen geven charme aan elk project. De grote variatie in kleur en textuur zorgt voor afwisseling en een nonchalante uitstraling. Op internet zijn vele voorbeelden te vinden van prachtige sloophout-creaties; van meubels en interieurbetimmeringen tot kunstwerken. 

Wil je zelf eens aan de slag met sloophout? Voor kleine projecten als interieuraccesoires, tafeltjes en stoelen heb je vaak niet veel nodig. Het probleem is echter dat sloophout niet zo makkelijk te verkrijgen is. Vaak kan je alleen grote hoeveelheden afnemen en moet je ver rijden. Takwerk wil hier verandering in brengen! We willen graag de mogelijkheid bieden om een kleine hoeveelheid sloophout te bestellen en thuis te bezorgen. We hebben twee pakketten samengesteld die door Postnl verzonden kunnen worden m.b.t. gewicht en afmetingen. Op deze manier is een kleine hoeveelheid sloophout voor iedereen makkelijk te bestellen! Ideaal voor projecten als fotolijstjes, boekensteunen, rekjes, tafeltjes, enz. De maat van het hout is 95mm x 22 mm, lengtes zijn 75cm of 150 cm. Deze maten zijn handig te verwerken.

NB: Sloophout is een "ruiger" product dan de steigerhouten delen die je in de bouwmarkt vindt. De maten zijn plusminus; dikte, breedte en lengte wijken per plank iets af. Sloophout bevat afgezaagde spijkers en spijkergaten. Andere eigenschappen die voor kunnen komen: scheuren, beschadigingen, kleurverschillen, cement, vuil, verf. Dit alles geeft natuurlijk de rustieke uitstraling die zo geliefd is bij velen! Op de foto's is een willekeurige selectie van ons sloophout te zien.

sloophout   sloophout2

 

PAKKET 1:

10x sloophout plank

Lengte: ± 75-80 cm.    Breedte: ± 95 mm.  Dikte: ± 22 mm.

prijs inclusief verzendkosten: € 25,00

 

PAKKET 2:

8x sloophout plank

Lengte: ± 150-160 cm.  Breedte: ± 95 mm.  Dikte: ± 22 mm.

prijs inclusief verzendkosten: € 40,00

Momenteel hebben we nog geen webshop online. Stuur een mail met je bestelling naar takwerk@gmail.com. We sturen je de betalinggegevens, zodra dat binnen is ontvang je binnen een paar dagen je bestelling. De pakketten worden verzonden via Postnl. Elk pakket wordt afzonderlijk verstuurd, i.v.m. gewicht en afmetingen per zending.

sloophout 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb